Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙ






ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ’’
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syhntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

 

Δευτέρα 18/02/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


       Η Διοίκηση του σωματείου μας καταγγέλλει την απίστευτη ταλαιπωρία που δέχονται εκατοντάδες ηλικιωμένοι κάτοικοι του Δήμου Νεάπολης – Συκεών με την ανανέωση της κάρτας μέλους, όταν τους ζητάει η Δημοτική αρχή να είναι δημότες του Δήμου.

       Πιο συγκεκριμένα ενημερωθήκαμε από συναδέλφους, μέλη του Σωματείου μας, πως έχουν δοθεί εντολές στους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την ανανέωση τ καρτών των μελών των ΚΑΠΗ, αλλά και για την εγγραφή νέων μελών, να απαιτούν από τους ηλικιωμένους να μεταφέρουν πρώτα τα εκλογικά τους δικαιώματα στον Δήμο για να δικαιούνται ανανέωση της κάρτας τους ή την εγγραφή τους ως νέα μέλη!!!

       Η Διοίκηση του Σωματείου μας καταγγέλλει τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες της διοίκησης του Δήμου που χωρίς να λογαριάσει την ατέλειωτη ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που βάζει σε εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους, τους αντιμετωπίζει εντελώς υποτιμητικά και καθαρά σαν εκλογικούς πελάτες. Όταν ο Κανονισμός των ΚΑΠΗ ξεκάθαρα αναφέρει πως «μέλος του ΚΑΠΗ μπορεί να γίνει κάθε Δημότης ή Κάτοικος του Δήμου».

      Απαιτούμε να σταματήσουν ΤΩΡΑ αυτές οι παράνομες ενέργειες και να επιτραπεί χωρίς κανένα κώλυμα και εκβιασμό η εγγραφή νέων μελών και η ανανέωση κάρτας μέλους σε κάθε κάτοικο του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. 



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 
               





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου