Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ


Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ

Από την κινητοποίησηΑπό την κινητοποίηση

Με συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στο ΠΕΔΥ, οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Καρδίτσας των Σωματείων ΙΚΑ - ΟΑΕΕ - Δημοσίου - ΔΕΗ, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των παροχών υγείας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας ο οποίος κάλεσε τους συνταξιούχους να χτίσουν μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, άνεργους, αγρότες την κοινωνική συμμαχία.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς το ΠΕΔΥ όπου και εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιούχων Σωματείων Ν. Καρδίτσας παρέδωσαν ψήφισμα στο οποίο αναφέρεται:
«Η ΣΕΑ των συνταξιουχικών σωματείων Ν. Καρδίτσας παρακολουθεί με ιδιαίτερη ανησυχία τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των παροχών υγείας από τις εκάστοτε κυβερνήσεις παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τα οξυμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο λαός μας για την προστασία και αποκατάσταση της υγείας του, είναι πολλά και συσσωρευμένα, αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής όλων των κυβερνήσεων, η οποία συνεχίζεται και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Προωθούνται μέτρα που έχουν στόχο στην πιο αποτελεσματική υλοποίηση της στρατηγικής της ΕΕ και του κεφαλαίου για τη διαμόρφωση ακόμα πιο φτηνών εργαζομένων για να τον ωθεί η ανάκαμψη της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων».