Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ Όλοι αύριο στην παναττική κινητοποίηση - Συνεχίζουμε τους αγώνες μας (ΦΩΤΟ)


Από τη συνέντευξη Τύπου

Από τη συνέντευξη Τύπου

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή παναττική κινητοποίηση των συνταξιούχων στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και στην πορεία στο υπουργείο Εργασίας απηύθυνε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων σε συνέντευξη Τύπου έξω από το υπουργείο Εργασίας το πρωί της Τετάρτης.

«Συνεχίζουμε και θα κλιμακώσουμε τη δράση μας έχοντας παρακαταθήκη τους αγώνες μας που αποτελούν μονόδρομο για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας και τη ζωή των οικογενειών μας», τόνισε εισηγητικά ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ακόμα ο Χρ. Μπουρδούκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου, ο Τ. Γεωργιάδης, πρόεδρος των Συνταξιούχων ΕΛΤΑ, ο Δ. Σβορώνος, γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και ο Δ. Ζαχλούδης, γραμματέας της ΠΕΣ ΝΑΤ, οι οποίοι πρόβαλλαν τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των συνταξιούχων που υποφέρουν και η ζωή τους έχει τσακιστεί από τις αντισυνταξιουχικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και τη συνέχισή τους από τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.