Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Οι συνταξιούχοι δεν σκύβουν το κεφάλι



ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ
Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ.52 29 442 - ΦΑΞ.52 29 907

Δελτίο τύπου
Αθήνα 16.12.2016

Οι συνταξιούχοι δεν σκύβουν το κεφάλι

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της ΣΕΑ, χαιρετίζουν τους χιλιάδες συνταξιούχους όλης της χώρας που αψηφώντας τις καιρικές συνθήκες, τα προβλήματα του ταξιδιού εκατοντάδων και χιλιάδων χιλιομέτρων, αλλά και από την θάλασσα έφτασαν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στην Πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων.

Η χθεσινή Πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Αθήνα ήταν μια μαζική, μαχητική, καλά οργανωμένη αγωνιστική εκδήλωση από την αρχή μέχρι το τέλος της. Οι συνταξιούχοι όλης της χώρας συντεταγμένοι στα μπλοκ των σωματείων της ΣΕΑ με αγωνιστικό παλμό τόσο στη συγκέντρωση όσο και στην μαζική πορεία, πρόσθεσαν ακόμη μια ιστορική αγωνιστική σελίδα στη δράση του συνταξιουχικού, αλλά του εργατικού και λαϊκού κινήματος της χώρα μας.

Με αποφασιστικότητα, επιμονή και θάρρος απαίτησαν από την κυβέρνηση να ανοίξει το «άβατο» της οδού Ηρώδου Αττικού, από τις κλούβες της αστυνομίας, που οδηγεί μπροστά στο μέγαρο Μαξίμου και η διαδήλωσή τους να φθάσει έως το Πρωθυπουργικό γραφείο. Αυτό έγινε πραγματικότητα και χιλιάδες απόμαχοι της δουλειάς, όχι του αγώνα και της ζωής, διαδήλωσαν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου.

15/12/2016

Στο δρόμο για το πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων