Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα καλεί τους συνταξιούχους σε αγωνιστική επιφυλακή




ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ – Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ  
Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ.52 29 442 - ΦΑΞ.52 29 907

Αθήνα 17.7.17




Δελτίο τύπου




Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών οργανώσεων ΣΕΑ, στην πρόσφατη συνεδρίασή τηςεκτίμησε την αγωνιστική πορεία του συνταξιουχικού κινήματος ως θετική. Χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχων που πήραν μέρος στις 34 συσκέψεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους νομούς της χώρας, τις 18 της Αττικής και τις τρεις περιφερειακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρέθυμνο. 

Μέσα από αυτές τις αγωνιστικές εκδηλώσεις που είναι συνέχεια των προηγούμενων αγωνιστικών δράσεων, οι συνταξιούχοι όλης της χώρας καταδίκασαν τις αντισυνταξιουχικές αντιλαϊκές πολιτικές τα νέα θανατηφόρα μέτρα που πρόσφατα ψήφισε η κυβέρνηση  και απαίτησαν να τους καταβληθεί ότι άδικα τους έχει αφαιρεθεί από τις συντάξιμες αποδοχές, την υγεία, φάρμακα, κοινωνικές παροχές.  

Η ΣΕΑ καλεί  τα 280 σωματεία της το διάστημα του καλοκαιριού να συνεχίσουν την δράση τους να συζητήσουν με τα μέλη τους την μέχρι τώρα πορεία και δράση του συνταξιουχικού κινήματος και να βρίσκονται σε ετοιμότητα.