Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

.
Σε αγωνιστική επαγρύπνηση διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους για μια καλύτερη ζωή



Από το πανελλαδικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 14 Δεκέμβρη
Από το πανελλαδικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 14 Δεκέμβρη

Αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους συνταξιούχους τους, που πήραν μέρος στο πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στέλνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - OAEE - ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΠΕΣ ΝΑΤ - ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ - ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ - ΕΣΤΑΜΕΔΕ.

Στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

«Οι απόμαχοι της δουλειάς, αλλά όχι της ζωής και του αγώνα, με τη μαζική συμμετοχή τους, την πειθαρχία και την αγωνιστικότητά τους στη συγκέντρωση και την πορεία προς το πρωθυπουργικό μέγαρο, μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, με ακατάπαυστη βροχή και αέρα, έγραψαν μια ακόμη αγωνιστική σελίδα, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους για μια καλύτερη ζωή.

H αντιπροσωπεία της ΣΕΑ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τους υπουργούς κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη (Επικρατείας), κ. Ιωάννη Βρούτση (Εργασίας, ΚΑ), κ. Άκη Σκέρτσος (συντονισμός του κυβερνητικού έργου). Έθεσε όλα τα αιτήματα των συνταξιούχων, που αναφέρονται αναλυτικά στο υπόμνημα της προς τον πρωθυπουργό, με αιχμή μπροστά στα Χριστούγεννα την άμεση καταβολή σε όλους τους συνταξιούχους της 13ης σύνταξης και τα παράνομα παρακρατηθέντα. Επίσης, έθεσε την απαίτηση των συνταξιούχων για συνάντηση με τον κ. πρωθυπουργό.