Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;;

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

             Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,    Τ.Κ. 546 31,    Ε.Κ.Θ.    Τηλ: 2310 237694

            www.syntaxio.blogspot.com          ---------         e-mail:suntax.ika@gmail.com

 

13/07/2020 Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του κτιρίου στο Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού, αντιδρώντας στα σχέδια που διαρρέονται για μετεγκατάσταση των υπηρεσιών και παραχώρηση του κτιρίου στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;;;»

Από δημοσιεύματα πληροφορηθήκαμε την επίσκεψη του υπουργού εργασίας κ. Γεωργιάδη στο Περιφερειακό Υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στη Θεσσαλονίκη (πρώην ΙΚΑ Αριστοτέλους), καθώς και στο κτήριο που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας της Πύλης Αξιού, το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), καθώς και Υπηρεσίες της Β΄ Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ Θεσσαλονίκης και το οποίο σχεδόν εφάπτεται με το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Από τις δηλώσεις του κ. Υπουργού, ότι «…….παράλληλα ήρθαμε εδώ στο υποκατάστημα της Πύλης Αξιού για να διερευνήσουμε τα αιτήματα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ως προς την συμβολή μας ως ΕΦΚΑ, στην προσπάθεια ολοκλήρωσης του ΣΔΙΤ για την ανακατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου»  και ακόμα ότι «… θα χρειαστεί για ένα διάστημα η μεταφορά προσωπικού σε γειτονικά κτήρια για να μπορέσει να προχωρήσει το έργο αυτό», (αναφέρεται στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πύλης Αξιού).