Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Δυναμικές κινητοποιήσεις των συνταξιούχων σε Γιάννενα και Χανιά (VIDEO - ΦΩΤΟ)




Τη σκυτάλη των αγωνιστικών κινητοποιήσεων πήραν την Παρασκευή οι συνταξιούχοι σε Γιάννενα και Χανιά, στο πλαίσιο του δεκαημέρου δράσης των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Στα Γιάννενα, οι απόμαχοι της δουλειάς από την Ήπειρο συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. (Δείτε εδώ το video).
Μίλησαν επίσης ο Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ και η Χρυσούλα Λαμπούδη, αναπληρώτρια γραμματέας της Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου. Επίσης χαιρέτησαν ο Νίκος Έξαρχος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων (δείτε εδώ το video) και η Δήμητρα Στεφανοπούλου από την Επιτροπή Αγώνα Φοιτητών Εστιακών Ιωαννίνων που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για το οξυμένο πρόβλημα της στέγασης.(Δείτε εδώ το video).
Χαιρετισμούς απηύθυναν και οι εκπρόσωποι των συνταξιουχικών σωματείων από Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε πορεία στην Περιφέρεια Ηπείρου.