Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ


Εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό (ΦΩΤΟ)


Από την εκδήλωση
Από την εκδήλωση

Εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Ιούνη η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρέσβης της Παλαιστίνης.

Την εισήγηση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ παρουσίασε ο πρόεδρος Παναγιώτης Γαλανόπουλος.
Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΙΚΑ Μανώλης Ραλλάκης και ο Διονύσης Σβορώνος, γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Στην παρέμβαση του ο πρέσβης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι αναφέρθηκε στις ανυπόφορες συνθήκες στις οποίες ζει ο παλαιστινιακός λαός, τις οποίες διαμορφώνει η κατοχή από τον ισραηλινό στρατό. Στις φυλακίσεις, στις δολοφονίες άοπλων, στον εποικισμό, στο τείχος, στο γκρέμισμα σπιτιών και άλλα.

Ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για την αλληλεγγύη του, ενώ αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει η Παλαιστινιακή Αρχή για τη λύση του παλαιστινιακού προβλήματος, εκφράζοντας ταυτόχρονα και τη δυσαρέσκειά τους με την πολιτική των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ.