Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ


  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ  Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ




Η ΣΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΣΥΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ  ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Συνάδελφοι - Συναδέλφισσες

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ -  ΑΝΕΛ βάζει σε εφαρμογή  τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα του 3ου μνημονίου με άμεσες μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις με την εφαρμογή της προσωπικής διαφοράς  παραπέρα αφαίρεση του ΕΚΑΣ των οικογενειακών επιδομάτων.

«Ελλειμμα» για τα λαϊκά δικαιώματα



Με αφορμή το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι ο ΕΦΚΑ από ελλειμματικός γίνεται πλεονασματικός. Φορώντας μάλιστα το «φωτοστέφανο» του ικανότερου διαχειριστή, διαλαλεί ότι θα μοιράσει και «κοινωνικό μέρισμα» σε ορισμένους απ' αυτούς που ζουν σήμερα σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, εξαιτίας και της δικής της πολιτικής!

Η απάτη που επιχειρεί η κυβέρνηση χρειάζεται να απαντηθεί οργανωμένα και αποφασιστικά από ασφαλισμένους και συνταξιούχους. Τα πλεονάσματα του ΕΦΚΑ είναι το δικό τους «έλλειμμα» σε εισόδημα και παροχές, μιας και διαμορφώθηκαν από τις απανωτές περικοπές στις συντάξεις, την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, την καθυστέρηση στην απονομή νέων συντάξεων.