Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΝΑΤ– Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ



 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟ ΜΑΖΙΚΑ - ΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ - ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ


Στον νέο σφαγιασμό που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει για τις πενιχρές συντάξιμες αποδοχές μας με τον νόμο «Κατρούγκαλου», την μείωση του αφορολόγητου, την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων, την οριστική αφαίρεση του ΕΚΑΣ, την κατακρεούργηση των συντάξεων χηρείας.

Απαντάμε με νέες Πανελλαδικές  Πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις. 

Στην Αθήνα, ημέρα Τρίτη 20.11.18 και ώρα 11 πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος για τους συνταξιούχους από την Αττική,  Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Νησιά.

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/11/18 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 Π.Μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ για την ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΗΠΕΙΡΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΡΑΚΗ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4387/16. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.

Να απορρίψουμε την ψεύτικη προπαγάνδα τις κυβέρνησης, τα ψέματα και τις μισές αλήθειες που καλλιεργεί τον εφησυχασμό  έχοντας κατά νου τις εκλογές. Την κάλπικη, ψεύτικη αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση και τα κόμματα που προηγούμενα κυβέρνησαν και όλοι μαζί μας έχουν τσακίσει. Την αλήθεια όσα παραμύθια και να λένε δεν μπορούν να την κρύψουν. Μαζί ψήφισαν το 3ο μνημόνιο και τα μέτρα για τις νέες περικοπές.  

Με όπλο τον αγώνα μας να μην τους αφήσουμε να εφαρμόσουν το νέο σε βάρος μας έγκλημα.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε και να αποκρούσουμε το νέο σε βάρος μας έγκλημα συμμετέχοντας αποφασιστικά, μαζικά στον αγώνα.