Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

 ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ




Να αποσυρθεί ο νόμος Κατρούγκαλου - Βρούτση Απεργιακός ξεσηκωμός στις 18 Φλεβάρη!


Στις 18 Φλεβάρη απεργούμε!


Ολοι στη μάχη της απεργίας! Με το σύνθημα αυτό ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα την περασμένη Πέμπτη σε δεκάδες πόλεις στην Αττική και την υπόλοιπη χώρα.
 Το μήνυμα αυτό, του ξεσηκωμού για το Ασφαλιστικό, τώρα πρέπει ακόμα πιο αποφασιστικά να φτάσει σε κάθε τόπο δουλειάς. Με την κλιμάκωση της πλατιάς και μαχητικής εξόρμησης στην εργατική τάξη, στη νεολαία, στους συνταξιούχους να ξεδιπλώσουμε τους δεκάδες λόγους που υπάρχουν για να μη λείψει κανείς από τη μεγάλη απεργιακή αναμέτρηση.

Κάνοντας τη νύχτα μέρα να παλέψουμε για να αντιμετωπιστεί η άγνοια, αλλά και η δηλητηριώδης προπαγάνδα της κυβέρνησης, να σπάσει σε περισσότερες δυνάμεις το «μια απεργία ακόμα...», το «δεν με αφορά», να κλονίζεται δηλαδή κάθε σκέψη που λειτουργεί ανασταλτικά για τη συμμετοχή στην απεργία. Οι επόμενες μέρες να είναι μέρες πλατιάς ενημέρωσης, συζήτησης με τον εργατόκοσμο, οργάνωσης της απεργιακής μάχης στα όργανα του κινήματος για να μη μας ξεφύγει τίποτα. Αλλά και διαρκούς κινητοποίησης για κάθε πλευρά της εργοδοτικής επίθεσης, αντιπαράθεσης με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό. Δηλαδή, μέρες που θα δημιουργείται παντού απεργιακό κλίμα, κλίμα μαζικής συμμετοχής στα συλλαλητήρια.