Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης. Καμία εμπλοκή - καμία συμμετοχή στη σφαγή

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ)

 



Τα συνταξιουχικά σωματεία, που συγκροτούν την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) στη Θεσσαλονίκη, καλούν τα μέλη τους και όλους τους συνταξιούχους της πόλης να δώσουν το μαζικό αγωνιστικό τους παρόν στην συγκέντρωση συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό, την οποία οργανώνουν από κοινού η Παλαιστινιακή κοινότητα στη Θεσσαλονίκη, η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και τα εργατικά σωματεία της πόλης μας, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 7:00  μ.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Για πάνω από 100 ημέρες η κυβέρνηση του Ισραήλ κατακρεουργεί τον παλαιστινιακό λαό, με δικαιολογία το δικαίωμά της στην «αυτοάμυνα», ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι οι πραγματικές της προθέσεις και ο τελικός στόχος των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη, είναι η εκδίωξη όλων των Παλαιστινίων από τα πατρικά τους εδάφη.

Η ΣΕΑ καλεί τους συνταξιούχους να εκφράσουν, για ακόμα μία φορά, την αμέριστη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης, που αγωνίζεται ενάντια στην βάρβαρη Ισραηλινή κατοχή, την οποία στηρίζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση.