Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ Οι συντάξεις μας θυσιάζονται στο βωμό της ανάπτυξης των επιχειρηματικών ομίλων



Φωτο αρχείουΦωτο αρχείου


«Απορρίπτουμε τη φιλολογία της κυβέρνησης περί ανάπτυξης και σταθερότητας ως διέξοδο, γιατί αυτά αποτελούν διέξοδο για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που στον δικό τους βωμό θυσιάζονται οι συντάξεις μας και το σύνολο των δικαιωμάτων του λαού», επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, καλώντας να βρεθούν «όλοι στο δρόμο του αγώνα με αποφασιστική αδιάκοπη μαζική δράση να προασπίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας και των οικογενειών μας. Καμιά ανοχή στα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης ανοίγουμε πόλεμο στην αδιαφορία, τον εφησυχασμό, την απάθεια, την απογοήτευση, το φόβο».

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΟΣ-ΟΑΕΕ αναφέρει τα εξής:

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ – Π.Σ.Σ. ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ  
Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ.52 29 442 - ΦΑΞ.52 29 907


Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

   Παίρνοντας υπόψη ότι η 1 Οκτώβρη κάθε χρόνου είναι αφιερωμένη στη τρίτη ηλικία η ΣΕΑ που συνεδρίασε πρόσφατα προτείνει στα Σωματεία της δύναμης της την ημέρα αυτή να την μετατρέψουν σε ημέρα αγώνα και διεκδίκησης με βάση τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από όλες της μέχρι σήμερα κυβερνήσεις από τις αντιλαϊκές – αντισυνταξιουχικές πολιτικές τους. Ο αγώνας για όλους τους συνταξιούχους είναι μονόδρομος και σ’ αυτόν βαδίζουμε σταθερά για να αντιμετωπίσουμε και να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές που τα αποτελέσματα τους τα νιώθει καθημερινά κάθε λαϊκή οικογένεια μαζί φυσικά και των συνταξιούχων. 

   Έτσι λοιπόν με βάση αυτές τις γνωστές και διακηρυγμένες  θέσεις των Συνεργαζομένων Συνταξιουχικών Οργανώσεων καλούμε τα Σωματεία σε κοινές συσκέψεις σε όλα τα διαμερίσματα της Χώρας που πέραν των Δ.Σ. αυτές είναι απαραίτητο να τις παρακολουθήσουν και όσο το δυνατόν περισσότεροι συνταξιούχοι προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα η δράση των συνταξιούχων και των Σωματείων τους με αφορμή την 1 Οκτώβρη.


Κεντρική Μακεδονία

Τρίτη 12/9/2017 Θεσσαλονίκη 11π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην μεγάλη αίθουσα στο υπόγειο.





Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις