Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Είναι πολιτική απόφαση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης και να επιστραφούν στους συνταξιούχους άμεσα τα ποσά που παράνομα και καταχρηστικά τους έχουν παρακρατηθεί.




   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ’’
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,    Τ.Κ. 546 31,    Ε.Κ.Θ.    Τηλ: 2310 237694
www.syntaxio.blogspot.com          ---------         e-mail:suntax.ika@gmail.com


8/2/2018  


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Είναι πλέον φανερό, όπως διαπιστώθηκε και με τις παρακρατήσεις υπέρ του ΕΟΠΥΥ, πως κατά τον υπολογισμό των παρακρατήσεων από τις συντάξεις μας, κύριες και επικουρικές, καθώς στον υπολογισμό και επανυπολογισμό τους, έγιναν σοβαρά λάθη και αυθαιρεσίες, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις αυτές να υπερβαίνουν ακόμα και τις προβλέψεις των νόμων, που ψήφισαν οι προηγούμενες και η σημερινή Κυβέρνηση. Βλέπουμε δηλαδή στην πράξη να γίνονται, κατά παράβαση της νομοθεσίας, παράνομα και καταχρηστικά τέτοιες περικοπές των συντάξεων.

Η  Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΕΑ), με έγγραφό της, που στάλθηκε στην Υπουργό και τον Υφυπουργό Εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων  κ. Αχτσιόγλου και κ. Πετρόπουλο  στις 2-2-2018,  απαιτεί να διευθετηθεί το πρόβλημα αυτό με πολιτική απόφαση του Υπουργείου και της Κυβέρνησης και να επιστραφούν στους συνταξιούχους άμεσα τα ποσά που παράνομα και καταχρηστικά τους έχουν παρακρατηθεί.