Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1 Με τον αγώνα τους οι συνταξιούχοι να διεκδικήσουν την αναπλήρωση των απωλειών τους (VIDEO)






Οι συνταξιούχοι πρέπει να κινηθούν αγωνιστικά, να κατέβουν στους δρόμους, να δημιουργήσουν κίνημα, ασκώντας με αυτόν τον τρόπο πίεση, ώστε να διεκδικήσουν και να πετύχουν την αναπλήρωση των απωλειών που είχαν τα τελευταία χρόνια με πρόσχημα την κρίση, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 12 Οκτώβρη 2018 στην ΕΡΤ1.

Κληθείς να σχολιάσει τη δικαστική απόφαση για επιστροφή αναδρομικών σε συνταξιούχο που προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, επισήμανε ότι δεν πρόκειται για «ιστορική» απόφαση όπως έχει χαρακτηριστεί, αλλά πρόκειται για μία ακόμα θετική απόφαση, όπως έχουν βγει και άλλες. Το κύριο, όμως -σημείωσε- είναι πως η εφαρμογή τους είναι τελικά πολιτική απόφαση της κυβέρνησης, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει εφαρμόσει και προηγούμενες θετικές δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί. 

Ο Δ. Κουμπούρης κάλεσε τους συνταξιούχους να απευθυνθούν, να γραφτούν και να ενισχύσουν τα Σωματεία τους για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.