Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


Υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό με τα δίκαια αιτήματά τους



Φωτό αρχείου

Υπόμνημα προς τον πρωθυπουργό απέστειλαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΟΑΕΕ - Δημοσίου - ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ - ΕΛΤΑ - ΟΣΕ - ΠΕΣ ΝΑΤ - ΠΣΣ Δικηγόρων - ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ, επισημαίνοντας ότι την Τετάρτη 27 Μάρτη διοργανώνουν παναττικό συλλαλητήριο στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου. 

Παρατίθεται το υπόμνημα:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Από τις 26.11.18 απευθυνθήκαμε σε εσάς με υπόμνημα των αιτημάτων μας, με την παράκληση να δεχθείτε την αντιπροσωπεία μας, έπειτα  από την προηγούμενη πριν από δύο χρόνια συνάντησή μας.

Στις 15.12.18 πραγματοποιήσαμε πανελλαδική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αθήνα μετά από 160 συγκεντρώσεις που πραγματοποιήσαμε οι συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα τη χρονιά που πέρασε. Χιλιάδες συνταξιούχοι από όλα τα μέρη της χώρας έφθασαν στην Αθήνα και μαζί με τους συνταξιούχους της Αττικής πορευτήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου και ζητήσαμε συνάντηση μαζί σας. Ωστόσο, η αντιπροσωπεία μας συναντήθηκε με τον κ. Γεώργιο Τσίπρα, (λόγω δικών σας ανειλημμένων υποχρεώσεων), ο οποίος υποσχέθηκε να κλείσει μαζί σας εκ νέου συνάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Παρ' όλα αυτά από τότε μέχρι και σήμερα και παρά τις προσπάθειές μας να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας (μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με το γραφείο σας), αυτό δεν έγινε εφικτό.
  
Τώρα, θεωρώντας πως οι υποχρεώσεις σας είναι λιγότερες, στις 27 Μάρτη πραγματοποιούμε συγκέντρωση στην Αθήνα γύρω στις 12 μ. η πορεία μας θα είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα θέλαμε να δεχθείτε την αντιπροσωπεία μας που εκπροσωπεί το σύνολο των συνταξιούχων της χώρας, ώστε να συζητήσουμε τα προβλήματα που από καιρό σας έχουμε  γνωστοποιήσει με υπόμνημά μας».