Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η Διοίκηση του Σωματείου μας καταγγέλλει την σημερινή βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης στην κινητοποίηση των συναδέλφων μας συνταξιούχων στην Αθήνα.






ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου 77   Τ.Κ. 546 31     ΕΚΘ  Τηλέφ: 2310 237694  


Δευτέρα 3 Οκτώβρη 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του Σωματείου μας καταγγέλλει την σημερινή βάρβαρη επίθεση των δυνάμεων καταστολής της κυβέρνησης στην κινητοποίηση των  συναδέλφων μας συνταξιούχων  στην Αθήνα.
      
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζηλεύοντας τις ενέργειες  των προηγούμενων κυβερνήσεων επιτέθηκε σήμερα στους συνταξιούχους, στους απόμαχους της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα με χημικά.

Την ευθύνη για τη βάρβαρη επίθεση την φέρνει ακέραια η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός.

Οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να σκύψουν το κεφάλι κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες, δεν θα νομιμοποιήσουν ποτέ στη συνείδησή τους ό,τι τους έχει περικοπή.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με σημαία τα αιτήματά μας στη Θεσσαλονίκη στις 12 Οκτώβρη, 11 το πρωί με συγκέντρωση όλων των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων μπροστά στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Ταυτόχρονα συμμετέχουμε στους αγώνες του εργατικού κινήματος μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια μας για τα νέα αντεργατικά μέτρα που τους ετοιμάζουν, κατάργηση Συλλογικών Συμβάσεων, απολύσεις, ελαστικά ωράρια κ.ά.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να γραφτούν στα Σωματεία τους. Να καταγγείλουν τη βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος τους παίρνοντας μέρος στις 12 Οκτώβρη, 11 το πρωί στη συγκέντρωση στο Άγ. Βενιζέλου.



Το Δ.Σ.