Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Δυναμικά μαζικά και ανυποχώρητα συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα!


Συγκέντρωση και πορεία στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης Πέμπτη 9 Μάρτη στο Άγαλμα Βενιζέλου  (VIDEO - ΦΩΤΟ)






Δυναμικά μαζικά και ανυποχώρητα συνεχίζουμε  στο δρόμο του αγώνα, για την ανατροπή της αντισυνταξιουχικής, βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, οι Συνταξιούχοι που συμμετείχαμε παρά της δύσκολες  καιρικές συνθήκες,  στην κινητοποίηση που οργάνωσαν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις Πέμπτη 9 Μάρτη στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Η  συγκέντρωσης ξεκίνησε με χαιρετισμό του συνάδελφου Τέκνη Βαγγέλη Αντιπροέδρου του Σωματείου ΟΑΕΕ  Ν. Θεσσαλονίκης.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο συνάδελφος Νικολαΐδης Μανώλης Γ. Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Θεσσαλονίκης, στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συνάδελφος  Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μεταφέροντας εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής  Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων.
Το ψήφισμα διαβάστηκε από τον Συνάδελφο Αμαξόπουλο Θρασύβουλο Πρόεδρο του σωματείου ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης.
Στην συνέχεια έγινε πορεία με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου παρά το από μέρες κλισμένο ραντεβού με την Υπουργό οι πόρτες του Υπουργείου δεν άνοιξαν για να μας δηχθεί.

Αισθητή ήταν η παρουσία των ΜΑΤ και άλλων Αστυνομικών δυνάμεων, σε όλοι την διάρκεια της κινητοποίησης.     



Η Κεντρική ομιλία