Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Της νέας Διοίκησης του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ μείζονος Θεσσαλονίκης ‘’Η ΕΝΟΤΗΤΑ΄΄








ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ’’

Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694

www.syhntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι συνταξιούχοι!


Η νέα Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ μείζονος Θεσσαλονίκης ‘’Η ΕΝΟΤΗΤΑ΄΄χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του σωματείου μας και εύχεται σε όλους σας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, με υγεία για σας και τις οικογένειές σας.


Οι συνταξιούχοι ΙΚΑ της Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες του σωματείου μας, έστειλαν ισχυρό μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, ότι ο αγώνας τους συνεχίζεται και δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά μας.


Η αύξηση των ψηφισάντων φανερώνει ότι περισσότεροι συνάδελφοι κατανοούν ότι η οργάνωση στο σωματείο και ο συλλογικός αγώνας, είναι το αναντικατάστατο όπλο μας για να υπερασπιστούμε όσα δικαιώματα μας απέμειναν, αλλά κυρίως να διεκδικήσουμε και να πάρουμε πίσω  όλα όσα, όλες οι Κυβερνήσεις, μας έκλεψαν από το 2009 μέχρι σήμερα.


Πληρώσαμε μια ολόκληρη ζωή, αυτό που αναλογούσε στον καθένα μας, για να παίρνουμε αξιοπρεπείς συντάξεις και όχι φιλοδωρήματα.

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ


Αύριο θα καταβληθεί το υπόλοιπο καταβλητέο ποσό που παρουσιάστηκε μειωμένο σε συνταξιούχους



Τη Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απρίλη 2019, θα πιστωθεί το υπόλοιπο καταβλητέο ποσό που παρουσιάστηκε σήμερα μειωμένο σε λογαριασμούς μικρής μερίδας συνταξιούχων, λόγω τεχνικού προβλήματος στο αρχείο πληρωμών, ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο πρόβλημα είχε παρουσιαστεί και τον περασμένο Γενάρη, με τη διοίκηση του ΕΦΚΑ, όπως και τότε, έτσι και τώρα να αποδίδει το πρόβλημα σε σφάλμα του λογισμικού.