Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη


Στις 11 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου
Από τη συνέντευξη ΤύπουΑπό τη συνέντευξη Τύπου

Στους συνταξιούχους της Κεντρικής Μακεδονίας περνάει την Τρίτη 10 Οκτώβρη η σκυτάλη του αγώνα ενάντια στη βάρβαρη αντιασφαλιστική πολιτική. Το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί στις 11 το πρωί στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα Δευτέρα, μέσα από συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων απηύθυναν κάλεσμα συμμετοχής στην αυριανή συγκέντρωση, καθώς όπως είπαν «δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο του αγώνα για εμάς και τα παιδιά μας».

Κομοτηνή: Ραντεβού στο Συλλαλητήριο δίνουν οι συνταξιούχοι της Ροδόπης



Έχει ένσημα για τα  33,5 χρόνια εργασίας από τα 45 που εργαζόταν κανονικά. Ο κ. Γιώργος Γεωργίου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα, μετά από 45 χρόνια δουλειάς βγαίνει στο δρόμο για να διεκδικήσει καλύτερες μέρες για τον ίδιο και τους άλλους συνταξιούχους. «Στα πρώτα χρόνια της εργασίας δεν πίστευα καν ότι θα πάρω σύνταξη. Τώρα, οι νέοι ευτυχώς σκέφτονται πιο συνετά.» δηλώνει και καλεί όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της 11ης Οκτωβρίου. Τότε, συνταξιούχοι της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ, του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κομοτηνής και του Συνδέσμου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής θα διαμαρτυρηθούν μπροστά από το Επιμελητήριο της Αλεξανδρούπολης μαζί με άλλους συνταξιούχους της Περιφέρειας Αν. Μ.Θράκης.