Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Σε θέση μάχης οι συνταξιούχοι για το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν υγεία (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Σε θέση μάχης για το δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν υγεία, χωρίς επιχειρηματική δράση, με κάλυψη όλων των κενών σε προσωπικό και υποδομές, βρίσκονται οι συνταξιούχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως αναδείχθηκε μέσα από την περιφερειακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 7 Φλεβάρη, στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή εκπροσώπων σωματείων από τις πόλεις της περιοχής.

Ήδη η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα συνταξιουχικών οργανώσεων Θεσσαλονίκης έχει ανακοινώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου. Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουν τα ΔΣ των σωματείων στους άλλους νομούς προκειμένου να αποφασίσουν αν θα μετακινηθούν για να συμμετέχουν στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, ή θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις στις πρωτεύουσες των νομών.

Σε περιφερειακή κινητοποίηση στην Κομοτηνή στις 21 Φλεβάρη, προχωρούν οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Το σωματείο μας «πάει» θέατρο την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2/24

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου 77      Τηλ. 2310237694

www.syntaxio.blogspot.com   e-mail: suntax.ika@gmail.com

 


Το σωματείο μας «πάει» θέατρο την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2/24  ώρα 7μμ, με τιμή 14 ευρώ  (πρώην ΦΑΡΓΚΑΝΗ Αγ. Παντελεήμωνος 10-Ιασωνίδου) Δηλώστε συμμετοχή και καταβάλετε το εισιτήριο στα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου.

Τηλ επικοινωνίας 6934122026

 

Η ξεκαρδιστική κι έξυπνη πολιτική κωμωδία του Ντέιβιντ Μάμετ «November», σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα, με τον Σταύρο Σβήγκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο του προέδρου των ΗΠΑ, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, στο Art Box Fargani Theater.

Λευκός Οίκος, μήνα Νοέμβριο. Προεκλογική περίοδος. Ο καταφανώς αποτυχημένος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ, Τσαρλς Π. Σμιθ, θέλει να επανεκλεγεί. Η πρώτη του θητεία κρίνεται αδιαμφισβήτητα και αντικειμενικά ως ανεπιτυχής. Κατά συνέπεια, βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιθανή του αποχώρηση από τη «θέση». Οι οικονομικοί του υποστηρικτές τον έχουν εγκαταλείψει και τα polls του δίνουν πολύ μικρές πιθανότητες επανεκλογής.