Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ψηφίσματα συμπαράστασης της Γενική Συνέλευση του Σωματείου μαςΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ’’
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syhntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

08/02/2017

ΨΗΦΙΣΜΑ

         Η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση εκφράζει  τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που είναι ξανά στους δρόμους στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.
Θεωρούμε δίκαιο τον αγώνα τους γιατι τα νέα αντί-ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, σε συνδυασμό με τη νέα ΚΑΠ της Ε.Ε. τους πετούν μια ώρα νωρίτερα εκτός παραγωγής.
Οι αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με την συντονισμένη αντιαγροτική επίθεση, του τρίτου Μνημονίου που έφερε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (που έρχεται να προστεθεί στα άλλα δυο μνημόνια των ΝΔ & ΠΑΣΟΚ) όσο και της ΕΕ (νέα ΚΑΠ 2014-2020), τόσο στο εισόδημα τους με την υπερδιόγκωση του κόστους παραγωγής και τη μείωση των τιμών των προϊόντων τους όσο και με τις αυξήσεις στο φόρο, τα χαράτσια και τις εισφορές τους.
Συνολικά οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι να ορθώσουμε όλοι μαζί τώρα το ανάστημά μας μπροστά στην άνευ προηγουμένου αντί-ασφαλιστική και φορολογική επίθεση που δεχόμαστε, ανατρέποντας τα σχέδια της κυβέρνησης.
Να παλέψουμε όλοι μαζί, για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της αντιλαϊκής πολιτικής συγκυβέρνησης – Ε.Ε.. Για το δικαίωμα στον αγώνα, για να σπάσει η τρομοκρατία και ο φόβος που πάνε να επιβάλλουν στη κοινωνία.
Τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών μας αφορούν όλους.
‘Όλοι στο δρόμο του Αγώνα για να ανατρέψουμε το σχέδιο κυβέρνησης και ΕΕ στην κατάρρευση της κοινωνικής ασφάλισης.


Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης