Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Για τη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα με τον πρωθυπουργό


Φωτό αρχείου

Για τη συνάντηση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα με τον πρωθυπουργό που έγινε το Σάββατο 30 Μάρτη 2019, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις σε δελτίο Τύπου αναφέρουν τα εξής:

«Στη συνάντησή μας και τη συζήτηση που ακολούθησε με τον κ. πρωθυπουργό τέθηκαν τα αιτήματα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων με βάση το υπόμνημα που είχαμε αποστείλει αρκετά νωρίτερα, με όλα τα προβλήματα που βαραίνουν την ζωή των απόμαχων της δουλειάς.

Από μεριάς της ΣΕΑ τονίστηκε ότι όλες οι διεκδικήσεις μας είναι δίκαιες και σωστές γιατί ό,τι μας έχει άδικα από όλες τις κυβερνήσεις αφαιρεθεί, το έχουμε πληρώσει με τη δουλειά και των αγώνα μιας ζωής. Οι εκατοντάδες κινητοποιήσεις όλων των χρόνων της κρίσης και οι 160 της περασμένης χρονιάς δείχνουν ότι οι συνταξιούχοι με τη μαζική τους συμμετοχή, απαιτούν άμεσες λύσεις στα καυτά προβλήματά τους.

Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε σαρωτικές μειώσεις στις  συντάξεις μας, στις κοινωνικές παροχές, περιορισμό σε Υγεία - φάρμακα - νοσοκομεία. Ό,τι αγοράζουμε είναι πιο ακριβά.