Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Η Κυβέρνηση αποδείχνεται πολιτικός αρνητής μιας πλατιάς, οργανωμένης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ – OAEE – ΙΚΑ –ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ–

ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ –  ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ  

Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 01 573 -  52 29 442 –ΦΑΞ.52 29 907

E-mailosika@otenet.gr

 


Αθήνα 1 Δεκέμβρη 2021


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Kυβέρνηση όχι μόνο επιμένει στην πολιτική της «ατομικής ευθύνης» προς τους εργαζόμενους και το λαό, προσπαθώντας να απαλλαγεί από τις τεράστιες δικές της,ευθύνες για την εγκληματικά ανεπαρκή αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά τώρα έρχεται να επιβάλει και χρηματική τιμωρία στο λαό..

Στοχεύοντας κύρια στους συνταξιούχους, ανακοίνωσε πως οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών (στη μεγάλη πλειοψηφία τους συνταξιούχοι) θα πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα, τα οποία, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός θα αποδίδονται στα νοσοκομεία για τις ανάγκες τους!!!

Η Κυβέρνηση αποδείχνεται πολιτικός αρνητής μιας πλατιάς, οργανωμένης, στα πλαίσια της Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, καμπάνιας πειθούς των διστακτικών λαϊκών ανθρώπων για τον εμβολιασμό. Αποδείχνεται πολιτικός αρνητής της ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Αντίθετα το υπονομεύει ακόμα περισσότερο, με νέες περικοπές των δαπανών για την υγεία στον προϋπολογισμό, προς όφελος των ιδιωτών επιχειρηματιών. Και επιχειρεί, με μια απαράδεκτη απόφαση, να φορτώσει την κάλυψη των δαπανών αυτών και πάλι στο λαό.