Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Παναττικό συλλαλητήριο - αγωνιστική απάντηση στη διαρκή αντιασφαλιστική επίθεση (ΦΩΤΟ)


Από τη μαχητική πορεία των συνταξιούχων στην Αθήνα

Από τη μαχητική πορεία των συνταξιούχων στην Αθήνα

Αγωνιστική - μαχητική απάντηση στη διαρκή αντιασφαλιστική επίθεση και στην εφαρμογή των αντισυνταξιουχικών διατάξεων του νόμου 4387/16, που ψηφίστηκαν και δρομολογούνται για το επόμενο διάστημα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έδωσαν με τη σημερινή παναττική κινητοποίησή τους οι συνταξιούχοι, με πρωτοβουλία των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.

Η πορεία των συνταξιούχων, που ξεκίνησε από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, όπου έγινε συγκέντρωση. Εκπρόσωποι των συνταξιούχων ζήτησαν συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, αλλά οι αρμόδιοι τους παρέπεμψαν σε ένα διοικητικό στέλεχος και εκείνοι αρνήθηκαν. Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εργασίας. Εκεί αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εργασίας αρμόδιο για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσο Πετρόπουλο, ενώ έξω από το υπουργείο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση.

Συμμετέχουμε μαζικά στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Η ΕΝΟΤΗΤΑ»
Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου 77,  Τ.Κ. 546 31     Τηλέφ: 2310 237694  
www.syntaxio.blogspot.com       ------     e-mail: suntax.ika@gmail.com



Συνάδελφοι συνταξιούχοι

Συμμετέχουμε μαζικά στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί 



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τις 28 Απρίλη



Φωτό αρχείου

Τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 28 - 29 - 30 Απρίλη 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Γρ. Λαμπράκη- Κλεάνθους 57), διοργανώνει ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης, με την πεποίθηση, όπως αναφέρει, «ότι η τέχνη και η συμμετοχή στις διάφορες εκφάνσεις της συμβάλλει στην ανάπτυξη της συνδικαλιστικής συνείδησης, εκπαιδεύει, αφυπνίζει».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν στην Αίθουσα εκθέσεων του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας: