Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Το ξέχασαν;




Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Συνταξιουχικών Οργανώσεων την περασμένη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός - όπως μαθαίνουμε - διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται η κυβέρνηση να προβεί σε νέες μειώσεις συντάξεων. Βέβαια, ο νόμος που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάη καθορίζει ότι όλες οι νέες συντάξεις που θα εκδίδονται με το νέο σύστημα έτσι και αλλιώς θα είναι μικρότερες απ' αυτές που υπολογίζονταν με το παλιό καθεστώς, ενώ μέσα από τον επανυπολογισμό και όλων των συντάξεων θα καταγραφεί η λεγόμενη «προσωπική διαφορά», που ήδη αμφισβητείται από διάφορες πλευρές και πέφτουν «ιδέες» για άμεση περικοπή της. Προκαλεί, πάντως, εντύπωση πως στην επίσημη ανακοίνωση του Μαξίμου, που ακολούθησε της συνάντησης, η κυβέρνηση δεν εμφανίζεται τόσο κατηγορηματική ότι δεν θα μειωθούν εκ νέου οι συντάξεις, καθώς πουθενά στο κείμενο δεν υπάρχει τέτοια αναφορά.

ΚΑΛΕΣΜΑ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση



ΚΑΛΕΣΜΑ



Καλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου την Τετάρτη 8 Φλεβάρη στις 10.30 το πρωί με θέματα:
·       Ενημέρωση ύστερα από τη συνάντηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων με τον κ. Πρωθυπουργό που έγινε στις 20/1/2017.
·       Προγραμματισμός δράσης για το επόμενο διάστημα.
·       Κοπή πίτας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ