Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Καμώνεται και τον υπερασπιστή των αδυνάτων


Η κυβέρνηση, που δίνει τα διαπιστευτήριά της στο μεγάλο κεφάλαιο, έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι προστατεύει τους αδυνάτους...



Πολιτική αντιπαράθεση στα αποκαΐδια της πολιτικής που και οι δύο στηρίζουν σθεναρά, στήνουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Με αφορμή τις νέες περικοπές στις συντάξεις πουλάνε κοινωνική ευαισθησία, με τα κυβερνητικά στελέχη να προβαίνουν περίλυπα σε παραδοχή ...«ήττας», όπως χαρακτηρίζουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ, υποσχόμενα ανακούφιση, την ώρα που φορτώνουν νέα βάρη στις πλάτες του λαού, και τη ΝΔ να κατηγορεί την κυβέρνηση για αποφάσεις που και η ίδια στήριξε.

Στο πλαίσιο αυτού του «θεάτρου» της εξαπάτησης σε βάρος του ελληνικού λαού, το Μέγαρο Μαξίμου σε σημείωμά του αναφέρει, ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης: «Η Νέα Δημοκρατία που είχε συνομολογήσει με τους δανειστές τον "ξαφνικό θάνατο" του ΕΚΑΣ, τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές και την δραματική περικοπή στις κύριες συντάξεις - με την πρόθεση να τα φορτώσει στην επόμενη κυβέρνηση και να επιταχύνει το σενάριο της "αριστερής παρένθεσης" - έχει σήμερα το θράσος να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "δεν διαπραγματεύτηκε". Ο λαός βλέπει ποιος διαπραγματεύεται πραγματικά και φροντίζει ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες για την στήριξη των αδύναμων. Και ποιος ήταν εκείνος που υπέγραφε λευκά χαρτιά και σήμερα κάνει τζάμπα αντιπολίτευση από τις παραλίες»!!!