Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στην Αθήνα





ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ
Σωκράτους 23 – Αθήνα ΤΗΛ. (210) 52 01 573 -  52 29 442 –ΦΑΞ.52 29 907


Αθήνα 8.1.2020


Δελτίο τύπου της ΣΕΑ

Κάλεσμα συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την Παρασκευή 10.1.2020 των συνταξιούχων της Αττικής ώρα 09.30 στην πλ. Εθν. Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).  

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ)  καλεί όλους τους συνταξιούχους της Αττικής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 10.1.20 στην πλ. Εθν. Αντίστασης ώρα 09.30 πμ.

θα ακολουθήσει πορεία προς το ΣτΕ και στο Υπουργείο εργασίας.

Οι απόμαχοι της δουλειάς, αλλά όχι της ζωής και του αγώνα, δίνουμε συνέχεια στους αγώνες μας και απαιτούμε την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων μας, των αβάστακτων περικοπών που έχουν γίνει στις συντάξιμες αποδοχές μας, κύριες - επικουρικές συντάξεις, την 13η και 14η σύνταξή μας, και ό,τι άλλο μας έχει αφαιρεθεί. Την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών, αντεργατικών νόμων,την καταβολή όλων των παράνομων παρακρατήσεων χωρίς δίκες δικαστήρια και με την συμμετοχή των χρυσοκάνθαρων δικηγορικών γραφείων. Ό,τι μας έχει αφαιρεθεί έγινε με πολιτικές αποφάσεις και με πολιτική απόφαση να αποδοθούν. Δεν κυβερνούν τα Δικαστήρια αλλά οι Κυβερνήσεις. Να σταματήσουν ορισμένοι που θέλουν να εμφανίζονται ως συνδικαλιστές να στηρίζουν τους υπεύθυνους γι’ αυτή την κατάσταση και να «πετούν την μπάλα στην εξέδρα».  Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται από την κυβέρνηση που έρχεται να τσακίσει ό,τι έχει απομείνει στην κοινωνική ασφάλιση επ’ ωφελεία των μεγάλων εμπορευματικών ομίλων.