Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Συνεχίστηκαν και χτες οι κινητοποιήσεις των συνταξιούχων


Από τη συγκέντρωση στον Βόλο
Από τη συγκέντρωση στον Βόλο
Με επόμενο αγωνιστικό βήμα τον γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις συνεχίζουν τον «μαραθώνιο» των κινητοποιήσεών τους, για την ανατροπή των αντισυνταξιουχικών και αντιλαϊκών πολιτικών που υλοποιεί και ενισχύει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το «έργο» των προκατόχων της.


Χτες, τη σκυτάλη των αγώνων πήραν οι συνταξιούχοι σε Βόλο, Κιλκίς και Γιάννενα.
Νέες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα σε όλη τη χώρα, ενώ ο επόμενος σταθμός για την Αττική έχει οριστεί για τις 15 Μάη.

Μεγάλη συγκέντρωση στον Βόλο

Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, έξω από το ΚΑΠΗ «Θεόφιλος», με κεντρικό σύνθημα «Με τον αγώνα μας να μην τους επιτρέψουμε τον επανυπολογισμό και το κόψιμο των συντάξεών μας και τη μείωση του αφορολόγητου», οργάνωσαν χτες οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν οι Παναγής Μαργαρίτης, γγ του Συλλόγου Συνταξιούχων Τσιμεντοβιομηχανίας «ΑΓΕΤ» Βόλου, Απ. Λαμπαδάρης, πρόεδρος της Ενωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ περιφέρειας Θεσσαλίας «Αγ. Νικόλαος», Κ. Γερογιάννης, γγ του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ - ΤΣΑ) Μαγνησίας, Παρασκευή Ευθυμίου, πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Μαγνησίας.