Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΤΡΙΚΑΛΑ : Δυναμική συγκέντρωση των συνταξιούχων (ΦΩΤΟ)



Από τη συγκέντρωση

Από τη συγκέντρωση

Μαζική και μαχητική συγκέντρωση πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων οι συνταξιούχοι μετά από κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Νομού Τρικάλων. Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους της πόλης.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν Σωματεία Συνταξιούχων από το ΙΚΑ Τρικάλων, το Δημόσιο Τρικάλων, τον ΟΑΕΕ και ΤΑΕ-ΤΣΑ Τρικάλων.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Χρήστος Κολοβός, οργανωτικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων - ΟΑΕΕ, ο οποίος τόνισε ότι «ο λαός πρέπει να το δει καθαρά και να αντιδράσει απέναντι σ’ αυτές τις πολιτικές και σε όσους τις υπηρετούν. Εμείς δεν παλεύουμε μόνο για τους εαυτούς μας, παλεύουμε και για τα παιδιά μας, παλεύουμε για όλα τα λαϊκά στρώματα της κοινωνίας, παλεύουμε για τα δικαιώματά μας. Να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που έρχεται να εφαρμόσει τις καταστρεπτικές αντισυνταξιουχικές διατάξεις του νόμου 4387/16. Οι συντάξεις μας, που τις πληρώσαμε σε όλη μας τη ζωή με τη δουλειά μας, γίνονται προνοιακά βοηθήματα. Με όπλο τον αγώνα μας να μην τους το επιτρέψουμε».