Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΙΚΑΑπό την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΙΚΑ στις ΣέρρεςΑπό την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΙΚΑ στις Σέρρες

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Σερρών, το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτώβρη στα γραφεία του ΙΚΑ στην πόλη των Σερρών.

Οι ταξικές δυνάμεις του σωματείου προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου καθώς και σε πλατιά ενημέρωση των συνταξιούχων και εργαζομένων.
Όπως αναφέρει το σωματείο: Τονίζουμε την ανάγκη για οργάνωση και αγώνα ενάντια στις αντιλαϊκές - αντισυνταξιουχικές πολιτικές, όπως και ενάντια στα νέα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε μόνο δυναμώνοντας την πάλη μας, τους αγώνες, τη μαζική δράση και θα ανατρέψουμε τις αντεργατικές πολιτικές για να ζήσουμε καλύτερα με την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Το σωματείο καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση των συνταξιούχων της Κεντρικής Μακεδονίας στις 10 Οκτώβρη, στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στις 11 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου