Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Αγωνιστική επαγρύπνηση για τις νέες κρατήσεις στην υγεία

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Αγωνιστική επαγρύπνηση για τις νέες κρατήσεις στην υγεία


Στις νέες κρατήσεις για την υγεία που βρίσκονται στα κυβερνητικά σχέδια αναφέρονται οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις και τονίζουν την πλήρη αντίθεση τους.
Όπως αναφέρουν:
«Οι συνταξιούχοι σε όλο τον εργασιακό τους βίο έχουν πληρώσει με το παραπάνω και σε ξεχωριστό κονδύλι την υγεία και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Το ότι οι κυβερνήσεις και η σημερινή, συνεχίζουν να κρατούν χρήματα για την υγεία, χωρίς αυτά να αποδίδονται στον ΕΟΠΥΥ είναι ένα ακόμη δείγμα, ότι αυτό που τις ενδιαφέρει είναι το πώς θα εξασφαλίζουν χρήματα για τους δανειστές και τους εμπόρους της υγείας.

Τα νέα σχέδια που η κυβέρνηση ετοιμάζει για νέες κρατήσεις στην υγεία, μας βρίσκουν αντίθετους. Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει όλες τις κρατήσεις για την υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όσα χρήματα μέχρι τώρα έχουν παρακρατηθεί να αποδοθούν στον ΕΟΠΥΥ.
Να σταματήσει επίσης τα παιχνίδια και τις υποσχέσεις της για τάχα βελτιωτικά μέτρα για το ΕΚΑΣ και αυτό να αποδοθεί χωρίς καμιά περικοπή, κανονικά σε όλους τους συνταξιούχους.
Το Συνταξιουχικό κίνημα είναι σε πλήρη αντίθεση με τις πολιτικές που τσάκισαν τη ζωή μας και θα διεκδικήσει όλα όσα από τις συντάξεις, υγεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνικές παροχές μας έχουν αφαιρεθεί. Οι συνταξιούχοι είναι σε αγωνιστική επαγρύπνηση.» 
ΣΧΕΤΙΚΑ

Συνεχίζεται ο εμπαιγμός για το ΕΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου