Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΑΘΗΝΑΣ Με μεγάλη συμμετοχή η εκδήλωση για τα προβλήματα των συνταξιούχων γυναικών (ΦΩΤΟ)


Από την εκδήλωση

Από την εκδήλωση

Με κατάμεστη την αίθουσα της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων έγινε η εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα των συνταξιούχων γυναικών» την Τρίτη 8 Μάη.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και συμμετείχε η Νατάσα Καμπέλη, μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), η οποία και μίλησε. (Στο συνημμένο η ομιλία της).

Τις εργασίες της εκδήλωσης άνοιξε ο Νίκος Αυρηλιώνης, γραμματέας της Ένωσης Αθηνών, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη συμμετοχής των γυναικών στις δράσεις των Σωματείων Συνταξιούχων. Επίσης τις κάλεσε να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση του Συλλόγου Συζύγων Θανόντων ΑΞΙΑ στις 11 Μάη 2018.


Χαιρέτισε ο Μάκης Γκούβας, Β’ αντιπρόεδρος της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, ο οποίος τόνισε: «Δεν τα φάγαμε και δεν τα κλέψαμε μαζί. Μπροστά μας είναι οι αγώνες μέσα από τα σωματεία. Οι κινητοποιήσεις θα είναι σκληρές και δύσκολες».

Στην εκδήλωση το λόγο πήραν οι ίδιες οι συνταξιούχες γυναίκες, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών Παναγιώτης Γαλανόπουλος. (Στο συνημμένο η ομιλία του).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου