Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Δεν βγαίνει η ζωή με περικοπές συντάξεων για να δίνονται επιδόματα (VIDEO)


ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΑΪ»


Δεν βγαίνει η ζωή με περικοπές συντάξεων για να δίνονται επιδόματα, τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας την Κυριακή 5 Νοέμβρη στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ».

Να δοθεί το δώρο Χριστουγέννων που κόπηκε σε όλους τους συνταξιούχους, πρόσθεσε ο Δήμος Κουμπούρης, καλώντας όλους τους συνταξιούχους στην πανελλαδική - πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αθήνα στις αρχές του Δεκέμβρη, προκειμένου, όπως σημείωσε, να απαιτήσουμε και το δώρο μας και ό,τι μας έχει περικοπεί.


Είναι καθαρά τα πράγματα για τους συνταξιούχους, συνέχισε, επισημαίνοντας ότι πέρα από αυτά που τους έχουν ήδη αφαιρεθεί, το επόμενο διάστημα έρχονται φοβερές περικοπές. Έρχονται περικοπές με την «προσωπική διαφορά», το ΕΚΑΣ, με τη φορολογία. Αυτή η κατάσταση οδηγεί στη φτωχοποίησή μας. Για αυτό οι συνταξιούχοι θα πρέπει να δούνε την πραγματικότητα και όχι την «πλασματική» πραγματικότητα που θέλουν να τους δείχνουν η κυβέρνηση και φυσικά ορισμένοι επιτήδειοι προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναφορικά με τις επιστροφές χρημάτων από τα «κοινωνικά μερίσματα» ο Δήμος Κουμπούρης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να παρακρατούνται οι συντάξεις, να κόβονται, να τσακιζόμαστε για να λένε στο τέλος ότι θα δοθούν πίσω. Να μας τρώνε δηλαδή το καρβέλι και να πετάνε μερικά ψίχουλα. Να δοθεί το Δώρο Χριστουγέννων που μας κόπηκε σε όλους τους συνταξιούχους, κατέληξε ο Δήμος Κουμπούρης.

{--->}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου