Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 11 το πρωί Στο Ε.Κ.Θ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Φωτο αρχείου


ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ Δ.Σ. των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ της ΔΥΝΑΜΗΣ των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

          Στην τελευταία συνεδρίαση των  Συνταξιουχικών οργανώσεων εκτιμήθηκε ότι μετά από τις συνεχείς αντιλαϊκές πολιτικές, αποφάσεις που έχουν αφανίσει συντάξεις, επιδόματα, μερίσματα, ΕΚΑΣ, μείωση του αφορολογήτου και πάει λέγοντας παράλληλα ο Δημόσιος Τομέας Υγείας έχει υποστεί μεγάλα και σοβαρά χτυπήματα με αποτέλεσμα η Χώρα μας, ο φτωχοποιημένος λαός της από τα τέσσερα αλλεπάλληλα μνημόνια, να στενάζει και να υποφέρει από την υπολειτουργία, την ανεπάρκεια, από στοιχειώδεις ελλείψεις και το φούντωμα της εμπορευματοποίησης των δομών της Δημόσιας Υγείας που η στήριξη της θα έπρεπε να είναι το κυριότερο μέλημα του «κοινωνικού κράτους». Αποτέλεσμα όποιος «έχει» επιβιώνει βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη. Όποιος δεν «έχει» αλλοίμονο του. 


          Έτσι λοιπόν με βάση τα προηγούμενα και στο θέμα της υγείας οι  Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν τα Σωματεία όλων των νομών να οργανώσουν δράσεις το τρίτο 10ημερο του Νοέμβρη για τα θέματα της Δημόσιας Υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε στις συσκέψεις. 

          Με αυτές τις εκτιμήσεις που σε όλους μας είναι γνωστές επειδή τις ζούμε καθημερινά οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις συγκαλούν συσκέψεις Διοικητικών Συμβουλίων προκειμένου να προετοιμάσουν Πανελλαδική Συγκέντρωση Συνταξιούχων στην Αθήνα και να διαδηλώσουμε ενάντια σ’ αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές.

          Ο δρόμος του αγώνα μας καλεί να υψώσουμε για άλλη μια φορά το ανάστημα μας και να στηρίξουμε τα αιτήματα μας απέναντι σ’ αυτές τις διαχρονικές αντιλαϊκές πολιτικές που μας εξαθλιώνουν μέρα με τη μέρα.

Καλούνται λοιπόν ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ  στις 11 το πρωί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Αριστοτέλους 32.

Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ συνάδελφος Παναγιώτης Σοφός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου