Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστο


Από την κινητοποίηση της ΤρίτηςΑπό την κινητοποίηση της Τρίτης


Τους χιλιάδες συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Σωματείων και των Ομοσπονδιών τους και πήραν μέρος στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις και πορεία στο υπουργείο Εργασίας την Τρίτη χαιρετίζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

«Οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστούν σύμφωνα πάντα με τις διαθέσεις της ΣΕΑ απέναντι στις αντισυνταξιουχικές - αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Οι συνταξιούχοι δεν το βάζουν κάτω έχοντας απέναντί τους την ανελέητη επίθεση της κυβέρνησης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον υφυπουργό κ. Πετρόπουλο ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπεραμύνθηκε την πολιτική της και έκανε καθαρό ότι όποια πρόταση γίνεται πρέπει να εξετάζεται και να εντάσσεται στα ασφυκτικά πλαίσια της δημοσιονομικής πολιτικής που έχουν συμφωνήσει με τα αρπακτικά των Ευρωπαϊκής Ένωσης - ΔΝΤ - ΕΚΤ.

Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων του δήλωσαν ότι μια τέτοια τοποθέτηση δεν τους ικανοποιεί και ότι οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστούν αμείωτοι και στο μέλλον.

Τέλος η ΣΕΑ σημειώνει ότι τα κοράκια συνεχίζουν να κράζουν πάνω από τους συνταξιούχους θέλοντας να τους οδηγήσουν σε δικαστικές περιπέτειες προς όφελος μεγαλοδικηγορικών γραφείων.

Εφιστάται η προσοχή όλων των λεηλατημένων και απελπισμένων συναδέλφων να απορρίπτουν τέτοιες “λύσεις” που αφ’ ενός δεν βγάζουν πουθενά, αφ' ετέρου απαλλάσσουν την κυβέρνηση από τις ευθύνες της. Μόνο η ίδια η κυβέρνηση και οι αγώνες των συνταξιούχων μπορούν να δώσουν λύσεις».  

{--->}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου