Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Μαζική η κινητοποίηση των συνταξιούχων της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΦΩΤΟ)



Από τη μαζική πορεία των συνταξιούχων στην ΑλεξανδρούποληΑπό τη μαζική πορεία των συνταξιούχων στην Αλεξανδρούπολη

Μαζική συγκέντρωση και πορεία στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 11 Οκτώβρη οι συνταξιούχοι της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο του 10ημέρου αγωνιστικής δράσης των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων σε όλη τη χώρα που ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα αποφασιστικής κλιμάκωσης και συνέχισης του αγώνα ενάντια στα νέα θανατηφόρα μέτρα της κυβέρνησης.



Οι συνταξιούχοι από Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Ξάνθη, Καβάλα, Ροδόπη, Ορεστιάδα και Διδυμότειχο συγκεντρώθηκαν αρχικά μπροστά στο Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης.

Στη συγκέντρωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, ενώ χαιρέτισαν ο Χρήστος Κολοβός, οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και η Άννα Μπαλτζοπούλου, β' αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης εκπρόσωποι όλων των συνταξιουχικών σωματείων που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.
Αμέσως μετά οι συνταξιούχοι πραγματοποίησαν δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους, διατρανώνοντας τη διάθεσή τους να συνεχίσουν ανυποχώρητα στο δρόμο του αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.



2 / 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου