Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Δυναμικά μαζικά και ανυποχώρητα συνεχίζουμε στο δρόμο του αγώνα!

 Μαζική κινητοποίηση ενάντια στις μειώσεις των συντάξεων (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 

Δυναμικά μαζικά και ανυποχώρητα συνεχίζουμε  στο δρόμο του αγώνα!

 

Δυναμικά μαζικά και ανυποχώρητα συνεχίζουμε  στο δρόμο του αγώνα, για την ανατροπή της αντισυνταξιουχικής, βαθιά αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, διαμηνύσαμε όσοι συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης  συμμετείχαμε  στην κινητοποίηση που οργάνωσαν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις της πόλης μας. 

Έξω από το ΙΚΑ της Αριστοτέλους, πραγματοποιώντας στο τέλος δυναμική πορεία στους δρόμους της μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο βουλευτής του ΚΚΕ και  , μέλος της ΚΕ, Σάκης Βαρδαλής, ο οποίος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον αγώνα μας.

Στη συγκέντρωση μπροστά στο ΙΚΑ, μίλησε ο Ευάγγελος Τέκνης, αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ. Κατήγγειλε τις μειώσεις των συντάξεων κατά μέσο όρο 40%, ανέδειξε το πρόβλημα με τις συντάξεις χηρείας, σημειώνοντας ότι πρέπει να υπάρξει επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς. Επίσης κατήγγειλε τις περικοπές στη Δημόσια Υγεία που έχει ως αποτέλεσμα δραματικές επιπτώσεις στους υγειονομικούς, αλλά και όλο το λαό και σπρώχνει ολοένα και περισσότερους στην Ιδιωτική Υγεία μετατρέποντας την Υγεία σε ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Όπως είπε, «δεν έχουμε άλλη επιλογή, παρά μονάχα αυτή που με συνέπεια ακολουθούμε, αυτή του αγώνα στους δρόμους και στις πλατείες. (...) Κατρούγκαλε, σου επιστρέφουμε τις άθλιες ψευτιές σου. Και συνεχίζουμε το δρόμο του αγώνα. Και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να ανακτήσουμε όλες τις απώλειες στις συντάξεις μας. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να αποτρέψουμε τις δυσμενείς εξελίξεις σε βάρος των συνταξιούχων και του λαού, μέχρις ότου ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου