Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com                                           

Τρίτη 14 Ιούνη 2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, την Δευτέρα 13 Ιούνη με θέμα «Ενημέρωση – συζήτηση για την κατάσταση στον τομέα της Υγείας – διεκδίκηση λύσεων και προοπτικής Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας και Περίθαλψης για το Λαό» που έφερε για συζήτηση με εισήγησής της η Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμαριάς, παραβρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ Χρήστος Σαλονικιός.
Κατά την παρέμβασή του αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που βιώνουν οι συνταξιούχοι και οι οικογένειές τους στην υγεία και στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Κατήγγειλε την στάση της κυβέρνησης που αντί να ενισχύσει της υποδομές του δημόσιου συστήματος, από τη μια μεταφέρει μέρος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην ευθύνη των Δήμων και από την άλλη μεταφέρει τα βάρη της «μεταρρύθμισης» του ΠΕΔΥ στους ασφαλισμένους και στα ταμεία τους.
Τέλος στάθηκε αλληλέγγυος στην απαίτηση των γιατρών και των συνταξιούχων της Καλαμαριάς, ενάντια υποβάθμιση και μεθόδευση του κλεισίματος του ΠΕΔΥ Καλαμαριάς στην Μεταμορφώσεως διεκδικώντας την ενίσχυσή του και με άλλες ειδικότητες ιατρικού προσωπικού.  

ΤΟ Δ.Σ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου