Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

ΒΟΛΟΣ Κινητοποίηση των συνταξιούχων στις 8 Ιούνη

Αρχική
Σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Βόλου πραγματοποίησαν την Τετάρτη οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας για την οργάνωση του αγώνα για την ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) Χρήστος Κολοβός,οργανωτικός γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ και Παναγιώτης Πάλμος, οργανωτικός γεν. γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.
Οι εκπρόσωποι της ΣΕΑ στις τοποθετήσεις τους επισήμαναν την ανάγκη συσπείρωσης όλων των συνταξιούχων σε κοινό αγώνα καθώς «η σύγκρουση με την κυβερνητική πολιτική θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί. Δεν πρόκειται να την αποδεχτούμε, δεν πρόκειται να τη νομιμοποιήσουμε στη συνείδησή μας, δεν πρόκειται να υποστείλουμε τις σημαίες του αγώνα, μέχρι να την καταργήσουμε».
Οι συνταξιούχοι την Τετάρτη 8 Ιούνη θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 10.30 π.μ. έξω από το Νοσοκομείο του Βόλου. Θυμίζουμε ότι εκείνη την ημέρα απεργούν οι εργαζόμενοι στις δημόσιες Μονάδες Υγείας - Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ όλης της χώρας, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και αλλού.
Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας καλούν όλους τους συνταξιούχους, όλες τις οργανώσεις συνταξιούχων από κάθε κλάδο, κατηγορία, λαϊκό κοινωνικό στρώμα να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Νοσοκομείου του Βόλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου