Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ  Ι.Κ.Α.  ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ’’ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com
                                              Αριθ. Πρωτοκόλλου  376/16


Τετάρτη 18 Μάη 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ
     Το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μάη η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή για ψήφιση τα νέο γύρο επίθεσης στο λαϊκό εισόδημα, στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς και τις συντάξεις! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, «απελευθέρωση» των «κόκκινων» δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.
     Καλούμε όλους τους συνταξιούχους της πόλης μας να μην εγκλωβιστούν ξανά στις ψεύτικες ελπίδες και στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι περάσαμε τα δύσκολα.
     Στο νέο νομοσχέδιο που θα φέρει η κυβέρνηση, περιλαμβάνεται ο αυτόματος «κόφτης», δηλαδή ένας αυτόματος μπαλτάς που θα κόβει και θα μειώνει μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα θα προκαλεί αυτόματες περικοπές σε κονδύλια προς ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, τα σχολεία.
     Την ίδια στιγμή αυξάνουν τον ΦΠΑ από 23% στο 24%, εξέλιξη που θα επιφέρει νέες μαζικές αυξήσεις σε προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης. Αυξάνουν τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης που επιβάλλονται στη βενζίνη, στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, στο υγραέριο και στο φυσικό αέριο με εφαρμογή από 1η Ιούνη.
Καμία ανοχή, καμία συναίνεση!
Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ



ΤΟ Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου