Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Αριστοτέλους 32 & Ολύμπου 77      Τηλ. 2310237694

www.syntaxio.blogspot.com   e-mail: suntax.ika@gmail.com

                                                      


         

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε.

Με απόφαση της διοίκησης, η ετήσια Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 10:30 το πρωί στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης, με βάση το καταστατικό του σωματείου, θα είναι:

1)     Ο διοικητικός απολογισμός του έτους 2023.

2)     Ο Οικονομικός απολογισμός του έτους 2023.

3)     Ο Προϋπολογισμός για το έτος 2024.

4)     Το πρόγραμμα δράσης του Σωματείου για το 2024.

Συνάδελφοι.

Η επίθεση της κυβέρνησης στα ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα συνεχίζεται αμείωτη, γιατί αυτό επιβάλλει η πολιτική, που συναποφάσισαν στις Βρυξέλλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας μαζί με τις κυβερνήσεις των υπόλοιπων  κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αύξηση κοροϊδία του 3% για το 2024, η ακρίβεια που εξακολουθεί να εξανεμίζει τις πενιχρές μας συντάξεις, η καθιέρωση των επί πληρωμή απογευματινών χειρουργείων, η αύξηση της τιμής στα φάρμακα, η επιβολή ακόμα ενός χαρατσιού στα παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις, υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο το βιοτικό μας επίπεδο.

Μπροστά στη νέα επίθεση της κυβέρνησης και στα τόσο σοβαρά προβλήματα με τα οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι, τα οποία καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός δεν έλυσε, η συμμετοχή σου στη Γενική συνέλευση, οι προβληματισμοί σου, οι απόψεις και οι προτάσεις σου, μπορούν να συμβάλλουν ώστε να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση, για  τα επόμενα αγωνιστικά βήματα του σωματείου, με ζητούμενο την επίλυσή τους.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου