Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Διαμαρτυρία στο υπ. Εργασίας για τον οικονομικό στραγγαλισμό των οργανώσεών τους (VIDEO - ΦΩΤΟ)


Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καταγγέλλοντας τον οικονομικό στραγγαλισμό των οργανώσεών τους.

Συγκεκριμένα, οι συνταξιούχοι κατήγγειλαν τη μη απόδοση στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της συνδρομής των 20 λεπτών κάθε μήνα που αποδίδουν εθελοντικά οι ίδιοι οι συνταξιούχοι και παρακρατείται από τον ΕΦΚΑ χωρίς λόγο. Οι συνταξιούχοι συναντήθηκαν με την Π. Καρασιώτου, γενική γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης, η οποία σημείωσε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα τους στον υπουργό.

Από την πλευρά τους οι συνταξιούχοι τόνισαν ότι αν δε λυθεί άμεσα το πρόβλημα θα εντείνουν τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις. (Δείτε εδώ βίντεο)

«Ο κόμπος, όπως καταλαβαίνετε, έχει φθάσει στο χτένι», επισημαίνουν και συμπληρώνουν ότι «τα σωματεία μας δεν αντέχουν άλλο αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και σας καλούμε πέρα από το τι σκέφτεστε να πράξετε στο μέλλον, τώρα άμεσα να υπογράψετε την Υπουργική Απόφαση και να αποδοθούν στα σωματεία μας τα ήδη συσσωρεύθεντα ποσά που είναι σε ειδικό λογαριασμό στον ΕΦΚΑ».








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου