Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Στο επίκεντρο η εμπειρία των κινητοποιήσεων και ο καθορισμός των επόμενων αγωνιστικών βημάτων (ΦΩΤΟ)


Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απρίλη. Στο επίκεντρό της βρέθηκαν η εκτίμηση και η εμπειρία των κινητοποιήσεων των συνταξιούχων στο πλαίσιο των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων που έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα σε όλη τη χώρα, καθώς και ο καθορισμός των επόμενων αγωνιστικών βημάτων που θα ακολουθήσουν.

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ενώ μίλησαν και εκπρόσωποι των συνταξιουχικών σωματείων του ΙΚΑ από την επαρχία.


Στο πλαίσιο του Γενικού Συμβουλίου, έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στη ΓΣΕΕ με τις άθλιες μεθοδεύσεις της συνδικαλιστικής μαφίας της Συνομοσπονδίας, ενώ αποφασίστηκαν η συμμετοχή των συνταξιουχικών σωματείων του ΙΚΑ στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στην Αθήνα, στο Σύνταγμα και σε όλη τη χώρα.

Επίσης η μαζική συμμετοχή τους στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την Υγεία και την Πρόνοια που ξεδιπλώνονται αυτή την περίοδο από σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς σε όλη τη χώρα, ενώ καλούνται οι συνταξιούχοι, ενόψει της μάχης των εκλογών, να πάρουν θέση ενάντια σε εκείνα τα κόμματα, την ΕΕ και το κεφάλαιο που έλαβαν και λαμβάνουν σειρά αντιασφαλιστικών - αντεργατικών μέτρων, καταδικάζοντας σε ένδεια τους απόμαχους της δουλειάς.










902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου