Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ Να δοθούν αυξήσεις στις συντάξεις και να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικοί νόμοι (VIDEO)
Να δοθούν αυξήσεις στις συντάξεις, να ανακεφαλαιοποιηθούν τα Ασφαλιστικά Ταμεία και να καταργηθεί όλη η αντιασφαλιστική νομοθεσία, ζητούν οι συνταξιούχοι, που στις 15 Δεκέμβρη ετοιμάζουν πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, τόνισε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, κατά την ακρόαση φορέων στην Επιτροπή της Βουλής, που συζητείται το νομοσχέδιο για τις συντάξεις.

Τόνισε πως όλες οι κυβερνήσεις έχουν τσακίσει τις συντάξεις που οι συνταξιούχοι τις πλήρωσαν σε όλη τους τη ζωή και δεν τις χρωστάνε σε κανένα δανειστή. Ανέφερε ότι οι συνταξιούχοι δεν θα αποδεχτούν τη λογική «ο γέγονε γέγονε» που τους πλασάρει η κυβέρνηση, η οποία μείωσε τις συντάξεις, κατάργησε το ΕΚΑΣ και τώρα «παγώνει» τις συντάξεις για μια τετραετία.

Διαβεβαίωσε ότι οι συνταξιούχοι θα συνεχίζουν στο δρόμο του αγώνα, να διεκδικούν, σημειώνοντας ότι έχουν γίνει πάνω από 150 κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα και στις 15 Δεκέμβρη κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας να βγει και να δει τις χιλιάδες των συνταξιούχων που θα διαδηλώσουν στην Αθήνα.

1 σχόλιο:

 1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
  ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
  Στον νέο σφαγιασμό που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει για τις πενιχρές συντάξιμες αποδοχές μας με τον νόμο «Κατρούγκαλου».

  Απαντάμε με νέα πανελλαδική συγκέντρωση
  Στην Αθήνα στις 15 Δεκέμβρη στην πλ. Συντάγματος στις 12:30 το μεσημέρι και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου .
  https://gkagkarin.blogspot.com/2018/11/blog-post_35.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή