Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Κινητοποιήσεις Συνταξιουχικών Οργανώσεων



Σε κινητοποιήσεις και αγωνιστικές πρωτοβουλίες προχωρούν το επόμενο διάστημα τα Σωματεία των Συνταξιούχων, σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

- Την Τετάρτη 6 Ιούνη, η Συντονιστική Επιτροπή Συνταξιούχων Γαλατσίου καλεί σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στο Πάρκο Λυσίου (παλαιό τέρμα). Θα μιλήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Δήμος Κουμπούρης.

- Την Πέμπτη 7 Ιούνη, τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ, Δημοσίου και ΟΑΕΕ Λιβαδειάς διοργανώνουν συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, όπου θα παραβρίσκεται και θα χαιρετίσει ο Δήμος Κουμπούρης.

Την ίδια μέρα, στις 7.30 μ.μ. το ΔΣ του Σωματείου ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας καλεί σε Γενική Συνέλευση στις 7.30 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Σπάρτης

- Την Τρίτη 12 Ιούνη, τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ - ΟΑΕΕ Αιγάλεω - Χαϊδαρίου - Αγ. Βαρβάρας καλούν σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ. στο μετρό Αιγάλεω.

- Την Πέμπτη 14 Ιούνη, τα Συνταξιουχικά Σωματεία Αιτωλοακαρνανίας καλούν στις 10.00 π.μ. σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αγρίνιο, στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.

Την Πέμπτη 14 Ιούνη,   Αγωνιστική κινητοποίηση των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΕΑ) της Θεσσαλονίκης  ώρα 10:30. Χώρος συγκέντρωσης το Άγαλμα Βενιζέλου.

- Την Τρίτη 19 Ιούνη στη Λάρισα, θα γίνει Πανθεσσαλική Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση στις 10.00 π.μ., στην κεντρική πλατεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου