Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Αγωνιστικές πρωτοβουλίες από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Αιτωλοακαρνανίας

Σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες προχωρά τις επόμενες μέρες το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Αιτωλοακαρνανίας, όπως αποφάσισε σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αποφάσισε τη συμμετοχή του στην 24ωρη πανελλαδική απεργία 30 Μάη και στην κινητοποίηση των ταξικών δυνάμεων στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

Επίσης, αποφάσισε να οργανώσει σύσκεψη των ΔΣ των σωματείων συνταξιούχων Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή 25 Μάη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και να προτείνει στα σωματεία του νομού να οργανώσουν από κοινού τις παρακάτω συγκεντρώσεις συνταξιούχων:
  • Στη Ναύπακτο την Παρασκευή 1 Ιούνη στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στο Μεσολόγγι τη Δευτέρα 4 Ιούνη στις 10.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Στην Αμφιλοχία την Τρίτη 5 Ιούνη στις 10.00 π.μ. στη Δημοτική αίθουσα «Τρομπούκη» .
  • Στο Καινούργιο την Τρίτη 5 Ιούνη στις 08.00 μ.μ. στο καφενείο των α/φών Αγγελή.
Επίσης, να διοργανώσουν μαζί τις παρακάτω συσκέψεις:
  • Την Τετάρτη 6 Ιούνη: Στο ΚΑΠΗ Αγίου Κων/νου στις 10.00 π.μ. και στον Άγιο Κων/νο στο καφενείο του κ. Βασίλη Γκουβά στις 11.00 π.μ.
  • Την Πέμπτη 7 Ιούνη: Στο Πάρκο, στο καφενείο του κ. Λαζάρου Μπίρκου στις 10.00 π.μ., στο ΚΑΠΗ στα Καραπανέικα στις 11.00 π.μ., στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου στις 12.00 το μεσημέρι.
Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ καλεί σε διοργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των συνταξιούχων του νομού στο Αγρίνιο την Πέμπτη 14 Ιούνη στις 10.00 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.

Το Σωματείο καλεί τα μέλη του και τους Συνταξιούχους της Αιτωλοακαρνανίας να στηρίξουν το αγωνιστικό πρόγραμμα που θα αποφασιστεί στη σύσκεψη των Σωματείων Συνταξιούχων την Παρασκευή 25 Μάη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου