Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Συνέντευξη του Δ. Κουμπούρη στο ραδιόφωνο του «Alpha»

«Η σημερινή μέρα είναι μέρα απολογισμού και δράσης, θύμησης και προτροπής για το εργατικό - λαϊκό κίνημα γιατί τίποτα δεν κερδήθηκε χωρίς την οργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού και τους αγώνες τους». Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Alpha» το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς. 

Πρόσθεσε ότι «ο λαός μπορεί να εμποδίσει και τα νέα μέτρα που έρχονται εάν ενωθεί, συσπειρωθεί και οργανωθεί και δώσει τη "μάχη του πεζοδρομίου", της ενότητας της εργατικής τάξης με τα άλλα λαϊκά στρώματα. Τις συντάξεις μας τις έχουμε πληρώσει, δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας τις κόψει, όπως ήδη έχουν κάνει και θα κάνουν και πάλι από 1/1/19, στο πλαίσιο του στόχου που έχουν για μείωση της εργατικής δύναμης», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«Η σημερινή αλλά και οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν είναι ειλικρινείς, χειραγωγούν, δημαγωγούν και τώρα, με την εκστρατεία για την ανάπτυξη, θέλουν να καθησυχάσουν και να αποτρέψουν αυτό που φοβούνται, δηλαδή την οργάνωση του λαού», κατέληξε ο Δήμος Κουμπούρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου