Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΔΥΝΑΜΩΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ   Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΤΑ – ΠΑ.Σ.Α.Σ-ΔΕΗ – ΔΕΚΟ Τραπεζών – Εμφ/ων Ποτών
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syntaxio.blogspot.com    --- ---       e-mail: suntax.ika@gmail.com



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


    Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Συνταξιούχοι!

    Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, χαιρετίζει τις χιλιάδες των συνταξιούχων που πήραν μέρος στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του συνταξιουχικού κινήματος με τελευταία την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13 Ιούνη 2017, στην πόλη μας.
    Μέσα από αυτές τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, που είναι συνέχεια των προηγούμενων, οι συνταξιούχοι  της πόλης μας, ενώνοντας την φωνή τους με τους συνταξιούχους  όλης της χώρας, καταδίκασαν τις αντισυνταξιουχικές πολιτικές όλων των Κυβερνήσεων, καταδίκασαν τα νέα θανατηφόρα μέτρα που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και απαίτησαν να τους καταβληθεί ότι άδικα τους έχει αφαιρεθεί από τις συντάξιμες αποδοχές, την Υγεία, τα φάρμακα, τις κοινωνικές παροχές.

    Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει τα νέα αντισυνταξιουχικά μέτρα του 4ου Μνημονίου, τα οποία  προβλέπουν νέες μειώσεις στις συντάξεις, αυτόματους κόφτες, αύξηση της φορολογίας μέσω της μείωσης του αφορολόγητου ποσού, αλλά και την απαγόρευση αυξήσεων στις συντάξεις μέχρι το 2023.
    Ακόμα μέσα στο καλοκαίρι δεν αποκλείεται να έχουμε νέα μέτρα, με βάση τις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης για την τρίτη αξιολόγηση και τα επιπλέον 113 προαπαιτούμενα  που ζητούν οι δανειστές.

Στέλνουμε δυνατό και καθαρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση!

    Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με ότι μας έχει αφαιρεθεί. Όλα όσα διεκδικούμε είναι δικά μας χρήματα, είναι πληρωμένα από τη δουλειά μας, δεν τα χρωστάμε σε κανέναν δανειστή και τα διεκδικούμε ως το τέλος.
    Η Συντονιστική Επιτροπή των συνταξιούχων της Θεσσαλονίκης,  καλεί τους συνταξιούχους να μην τρέχουν στους δικηγόρους και το νομικά γραφεία για να πάρουν πίσω ότι μέχρι τώρα τους έχει αφαιρεθεί. Να κλείσουν τα αυτιά τους σε αποπροσανατολιστικές εκστρατείες που προσπαθούν να τους κάνουν πελάτες σε μεγαλοδικηγορικά  γραφεία και που κρύβουν ότι ακόμα και ορισμένες θετικές αποφάσεις της δικαιοσύνης καταργήθηκαν με νόμους της Κυβέρνησης.
    Λύση στα προβλήματά μας δεν μπορούν να δώσουν τα Δικαστήρια, αλλά μόνο ο οργανωμένος κοινός αγώνας των συνταξιούχων των εργαζομένων και του λαού.

ΔΥΝΑΜΩΤΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!!!    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ      ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!    ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου